U gebruikt een verouderde browserversie die niet langer wordt ondersteund door onze site. Klik a.u.b. hier om weergavefouten te voorkomen en uw browser naar de nieuwste versie te actualiseren.

Betaling

Al onze hieronder vermelde betalingswijzen zijn absoluut veilig. Navabi is gecertificeerd als "Trusted Shop". Deze certificering verplicht navabi ertoe,de hoogste eisen wat gegevens- en leveringsveiligheid na te komen.Het nakomen van de door consumentenverenigingen aanbevolen criteria wordt bij dit certificeringsprocédé ruim gecontroleerd.

Uw betalingsmogelijkheden:

  • Visa Debit Card Icon

Vooruitbetaling per overschrijving
Op het einde van uw bestelling ontvangt u een bevestiging van bestelling met onze bankgegevens, het bestellingsnummer en een specifieke mededeling. U schrijft het factuurbedrag naar ons over en zodra wij het bedrag hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verzonden.

iDEAL
Tijdens de bestellingsprocedure plaatst u uw bestelling, selecteert uw bank en bevestigt de betaling op het portaal voor online banking. Pas na uw bevestiging wordt het aankoopbedrag van uw bestelling betaald en naar ons overgeschreven.

PayPal
Als u voor de betalingswijze PayPal kiest, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-site. Als u al een PayPal-account heeft, kunt u zich daar aanmelden met uw gebruikersgegevens en de betaling bevestigen. Heeft u nog geen PayPal-account, dan kunt u er één aanmaken en daarna de betaling bevestigen. Pas na bevestiging wordt het aankoopbedrag van uw bestelling betaald en naar ons overgeschreven.

Automatische incasso
Tijdens de bestellingsprocedure voert u de gegevens van uw bankrekening in en geeft u navabi daarmee toestemming om het factuurbedrag van uw rekening af te houden.

Creditcard
Tijdens de bestellingsprocedure voert u uw creditcardgegevens (creditcardnummer en controlegetal) in. Het factuurbedrag wordt van uw creditcard afgehouden op het moment dat wij de bestelling accepteren.

Houdt u rekening met het volgende: Tegoeden die voortvloeien uit retourzendingen worden altijd teruggestort middels de betalingswijze die u voor uw bestelling heeft gekozen.

Newsletter