Betaling

Al onze hieronder vermelde betalingswijzen zijn absoluut veilig. Navabi is gecertificeerd als "Trusted Shop". Deze certificering verplicht navabi ertoe,de hoogste eisen wat gegevens- en leveringsveiligheid na te komen.Het nakomen van de door consumentenverenigingen aanbevolen criteria wordt bij dit certificeringsprocédé ruim gecontroleerd.

Uw betalingsmogelijkheden:

  • Visa Debit Card Icon

Vooruitbetaling per overschrijving
Op het einde van uw bestelling ontvangt u een bevestiging van bestelling met onze bankgegevens, het bestellingsnummer en een specifieke mededeling. U schrijft het factuurbedrag naar ons over en zodra wij het bedrag hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verzonden.

iDEAL
Tijdens de bestellingsprocedure plaatst u uw bestelling, selecteert uw bank en bevestigt de betaling op het portaal voor online banking. Pas na uw bevestiging wordt het aankoopbedrag van uw bestelling betaald en naar ons overgeschreven.

PayPal
Als u voor de betalingswijze PayPal kiest, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-site. Als u al een PayPal-account heeft, kunt u zich daar aanmelden met uw gebruikersgegevens en de betaling bevestigen. Heeft u nog geen PayPal-account, dan kunt u er één aanmaken en daarna de betaling bevestigen. Pas na bevestiging wordt het aankoopbedrag van uw bestelling betaald en naar ons overgeschreven.

Automatische incasso
Tijdens de bestellingsprocedure voert u de gegevens van uw bankrekening in en geeft u navabi daarmee toestemming om het factuurbedrag van uw rekening af te houden.

Creditcard
Tijdens de bestellingsprocedure voert u uw creditcardgegevens (creditcardnummer en controlegetal) in. Het factuurbedrag wordt van uw creditcard afgehouden op het moment dat wij de bestelling accepteren.

Houdt u rekening met het volgende: Tegoeden die voortvloeien uit retourzendingen worden altijd teruggestort middels de betalingswijze die u voor uw bestelling heeft gekozen.