Menu
Zoek
Mandje ()

Verzending en bezorging

Wat zijn de verzendkosten en hoe lang duurt het voordat mijn artikel/en aankomen?

tot 149 € via 149 €
Standard 9,99 € 0 €
Premium verzending 11,99 € 1,99 €
Express 14,99 € 14,99 €

De bestellingen worden verwerkt van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur (behalve op feestdagen) door de medewerkers van ons magazijn.

Gratis Retourverzending

Als u uw nieuwe aankopen wilt retourneren, vragen we u vriendelijk om ons de reden voor uw retoure mee te delen. We werken voor uw tevredenheid steeds aan een verbeterde inkoopervaring en u kan met uw opmerkingen een waardevolle bijdrage leveren. Verdere informatie is hier te vinden:

Retourverzending

Levertijd bij een bestelling voor 13:00 uurLevertijd bij een bestelling na 13:00 uur
Standard 3-4 Werkdagen 4-5 Werkdagen
Premium verzending 2-3 Werkdagen 3-4 Werkdagen
Expressversand 1-2 Werkdagen 2-3 Werkdagen

Hoe worden mijn artikelen geleverd?

Wij maken gebruik van de leidende distributiebedrijven DHL, Hermes en dpd en uw zendingen zijn verzekerd tegen schade en diefstal. Wij verzenden alle artikelen vanuit ons magazijn in Duitsland rechtstreeks naar u.

Uw bezorgopties

You can choose where you want your order delivered to. U kunt kiezen waar u uw bestelling wilt laten bezorgen:

• Bezorging op uw factuuradres
• Bezorging op een alternatief adres naar keuze

Kan ik mijn afleveradres wijzigen?

Helaas is het niet mogelijk om het afleveradres te wijzigen nadien de bestelling eenmaal in het systeem is. Als een wijziging nodig is, neem a.u.b. contact op met onze klantenservice om de bestelling te annuleren. U kunt dan een nieuwe bestelling met het juiste adres plaatsen. Houd er rekening mee dat een annulering niet altijd mogelijk is, afhankelijk van de bewerkingssatus van de bestelling.

Kan ik de status van mijn verzending volgen?

Natuurlijk wil u graag weten waar uw gekochte fashion-favorieten zijn terwijl ze onderweg zijn naar u. Om die reden ontvangt u een e- mail met de track and trace zodra we uw bestelling hebben verzonden.