Menu
Zoek
Mandje ()

Uw betalingsmogelijkheden

 • iDEAL

  Tijdens de bestellingsprocedure plaatst u uw bestelling, selecteert uw bank en bevestigt de betaling op het portaal voor online banking. Pas na uw bevestiging wordt het aankoopbedrag van uw bestelling betaald en naar ons overgeschreven.

 • Vooruitbetaling per overschrijving

  Op het einde van uw bestelling ontvangt u een bevestiging van bestelling met onze bankgegevens, het bestellingsnummer en een specifieke mededeling. U schrijft het factuurbedrag naar ons over en zodra wij het bedrag hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verzonden.

 • PayPal

  Als u voor de betalingswijze PayPal kiest, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-site. Als u al een PayPal-account heeft, kunt u zich daar aanmelden met uw gebruikersgegevens en de betaling bevestigen. Heeft u nog geen PayPal-account, dan kunt u er één aanmaken en daarna de betaling bevestigen. Pas na bevestiging wordt het aankoopbedrag van uw bestelling betaald en naar ons overgeschreven.

 • American Express Credit Card Icon Visa Debit Card Icon

  Creditcard

  Gelieve tijdens de bestellingsprocedure voert u uw creditcardgegevens (creditcardnummer en controlegetal en vervaldatum) in. Het factuurbedrag wordt van uw creditcard afgehouden op het moment dat wij de bestelling accepteren.

 • Houdt u rekening met het volgende: Tegoeden die voortvloeien uit retourzendingen worden altijd teruggestort middels de betalingswijze die u voor uw bestelling heeft gekozen.